Hei Sinä – ihana, että löysit blogiini. Tervetuloa!

Olen ollut viikkolomaosakkeen omistaja noin 25 vuoden ajan, ja kierrän ahkerasti RCI-vaihtolomajärjestössä tarjolla olevia Suomen kohteita, niin Holiday Club-kohteita kuin muitakin RCI-järjestelmässä olevia lomakohteita. Tarkoituksena vapaa-ajan lomailu, rentoutuminen ja nyt myös näistä vaihtolomista bloggaaminen. Tavoitteenani on kiertää lähivuosina kaikki Suomen HC-kohteet läpi, ja kirjoittaa kohteista esittelyt tähän blogiin. Toisinaan HC-lomailuissani tulee kuitenkin pidempiä taukojakin, sillä harrastan myös majakkabongausta, ja siihenkin menee lomailuistani aikaa😃 Sillä tämä blogi on puhtaasti harrastusmielessä tapahtuvaa kirjoittelua.

Omat lapset ovat jo maailmalla, ja nyt on kaikki mahdollisuudet ottaa täysin omaa aikaa ja lähteä rentoutumaan sekä pyytää lapsetkin perheineen vierailemaan kohteissa.

Haluan tämän blogin kautta pikku hiljaa tuoda esille sekä lomaosakematkailun etuja, että Suomen matkailua näiden vaihtolomien kautta. Mikäpä sen mahtavampaa lähteä viikoksi (tai toisinaan lyhyemmäksikin aikaa) reissuun ilman, että tarvitsee viettää koko edellistä viikkoa miettien, mitä kaikkea tulisi ottaa mukaan.

Näissä reissuissa riittää kuulkaas passi ja hammasharja – ei kun siis lompsa ja hammasharja😀 Kaikki on valmiina, et tarvitse mitään erikoista omien henkilökohtaisten tavaroidesi lisäksi.

Teen töitä opetusalalla ja harrastan mm. blogikirjoittelua. Näitä ennen tein ensimmäisen ”ulkopuolisen” työurani kotimaanmatkailun parissa, ja lapsuuden ja nuoruuden työurani vanhempien puutarha-alan yrityksessä. Näissä osasyy, miksi nyt täällä kirjoittelen – olen aina ajatellut, ettei ole mieltä lähteä merta edemmäs kalaan, kun kotimaassa voi kalastaa uusia elämyksiä yhtälailla!

Muistetaan nauttia Suomen matkailutarjonnasta❤ Tulethan halutessasi kertomaan omia Holiday Club-lomailukokemuksiasi – voisin mielelläni julkaista niitäkin tavalla tai toisella😉 Ollaan kuulolla!

Satu

Satu